30. maaliskuuta 2010

Trulleja ja pääsiäispostia

En ole ehtinyt päivittämään niin vähän myöhässä tämä kuva mutta tässä nyt kuitenkin meidän perheen trullit viime sunnuntailta. Perheen pienimmäinen jäi vielä kotiin virpomiskierrokselta. Lilli tahtoi olla perinteisesti noita ja Leepertti tahtoi olla kissa. Vaatteet on minun retrovaatekaapista kaiveltu. Lillin päällä olevat vaatteet ovat suurimmaksi osaksi minulla kyllä ihan oikeesti käytössä eikä vaan kaapin täytteenä. Leepertin kissapuku modifioitiin joskus kirpparilta löytyneeseen Stockmannin vakosamettihaalariin, massu ja häntä vaan paikalleen. Lisäksi tein Leepertille "tassut" sormikkaiden päälle laitettavaksi. Lakki on itse neulottu ja lisäsin siihen vain korvat.

Sitten vielä aiheeseen liittyen pääsiäiskortteja.

Leepertin tekemät noitakortit. Sain idean että langaspätkistä saisi noidalle hyvän mekon ja Leepertti hoiti sitten loput. Tosi hienoja tuli.

Tässä sekaisin Lillin ja Leepertin kortteja. Minun kokeilu on tuo lilamunainen tipukortti. Siitä ei tullut mikään hieno...

Nämä vielä lopuksi. Tässä olevat kortit ovat kaikki minun tekemiäni. Nämä lähtivät tuttavapiirin pienimmille pääsiäisenviettäjille. Sympaaattisia eläinten kuvia.

Ja lopuksi....OIKEIN HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE! :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)