21. kesäkuuta 2010

Värjäystä ja yks kakku

Siinä hulmahtelevat "uudet" vaatteet uudistuneessa ulkoasussaan. Nämä on kyllä viime viikolta mutta en oo nyt koneella ehtinyt paljon istua niin nyt vasta tänne ehtivät. Dylonin pesukoneväreillä värjättyjä vaatteita, vihreä väri on Amazon green ja tuo ihana turkoosi Bahama blue. Nämä vaatteet ehtivät jo tovin värjäystä odotellakin kun en millään meinannut muistaa väriä ostaa. Unohdin ottaa ennen kuvankin mutta eipä se niin nuukaa, nämä kaikki olivat alunperin valkoisia tai luonnonvalkoisia.

Kirpparipökät Lottikselle. Alunperin tylsät luonnonvalkoiset/vaaleat beiget joustofroteehousut, nyt mahtavan metsänvihreät. Muista vihreistä tulikin haaleampia. Koristekuviotkin lahkeessa näkyvät nyt paljon paremmin. Kuvasta kyllä erottuvat vähän huonosti.

Hihaton paita itselle. Lahjoituksena saatu. Lakki on palvelut minua aiemmin valkoisena. Lakin pitsi ei värjäytynytkään vaan jäi valkoiseksi. Hauska lopputulos. Paitaan varmaan lisään vielä jotain koristuksia.

Puuvillaiset kesähousut itselle. Luonnonvalkoiset alunperin ja värinsä takia kaappiin lojumaan jääneet.

Sinisiä ihanuuksia Lillille. Kenties arvaattekin Lillin lempivärin... Lahjoituksena saatuja. Ohut neuletakki jossa reikäsomistuksia ja ihan vaan hihaton paita. Hihattomaan koitettiin tehdä solmuvärjäystä. Ei näy juuri lainkaan.
Lisää lahjoituspaitoja Lillille. Tuosta pitsikoristeisesta tuli heti Lillin suosikki ja pitsi onkin oikein hyvin edukseen värjättynä. Massun kohdalle koitettiin taas solmuvärjätä ympyröitä. Näkyy luonnossa, kuvassa ei juuri.  Pitkähihaiseen kans Lilli kokeili solmuja ja jonkinverran näkyvät. Mieluisia tuli kaikista. Alla vielä poseerauskuva Lillistä uudessa lempparipaidassaan.
 Ja juu, se kakku. Tämä syötiin jo viime viikolla. Kyseessä Leepertin virallinen synttärikakku. Aiheena mitäpä muuta kuin Bionicleja. Leepertti valikoi kakun päälle koristeeksi lumen Bioniclen joten koitimme koristukset valita kovin jäiseen ja huurteiseen viittaaviksi. Koristeina jopa sokeripaloja.  Kakku itsessään koostuu kolmesta kääretorttupohjasta, välissä marjasoseta ja -hilloa ja kermavaahtoa. Kuvasta huonosti erottuu kakun kerroksellisuus. Kakku siis on toiselta reunalta korkeampi.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)