18. marraskuuta 2010

Muistelohaaste :-)

Tikbumsan Sani heitti hauskan muistelohaasteen. Yritänpä minäkin nyt vastata näihin kinkkisiin kysymyksiin. Tässäpä tulee....


1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen- Mikö sinusta tulee isona?
 Jossain vaiheessa halusin olla parturi. Barbi-nuket saivat tästä haaveesta osansa kun niille piti yrittää kampauksia tehdä. Kumma juttu vaan ettei niiden hiukset kasvaneet takaisin. :-D Myöhemmin eläinlääkäri oli haaveena ja tämä haave piti pintansa aika kauan.

2.Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi.
 Piirretyistä tulee mieleen Peukaloisen retket. Se oli meille siskon kanssa lempiohjelma. Smurffit kans tais silloin pyöriä, niin ja Taotao.

3. Lempileikkejäsi?
Edelliseen liittyen siskon kanssa leikimme "Martti-hanhea" ja kumppaneita Peukaloisen retkistä. Tästä onkin sitten sukulaisilta saatu kuulla isommaksi asti. Meidän hanhileikki ei nimittäin ollut niitä kaikkein hiljaisimpia. :-) Myöhemmin heppailut oli in.

4.Parhaat synttärisi ja miksi?
 Yhdet synttärit on jääneet mieleen. Järjestin kavereille naamiaissynttärit. Paikalla oli muun muassa Peppi Pitkätossu. :-) En kyllä muista niistä sen tarkemmin.

5. Mistä urheilusta pidit/harrastit?!
En ole koskaan ollut mitenkään urheilullinen. Hippo-hiihtoihin osallistuin joskus ja myöhemmin kaikki hevostelu kiinnosti.

6. Ensimmäinen musiikki-idolisi?!
 Jaa, ei oo jäänyt mitään tiettyä mieleen. Vähän isompana hurahdin Take Thatiin.

 7. Paras joululahjasi/muu lahja minkä olet saanut?!
 Eipä oo tästäkään mitää tiettyä jäänyt mieleen. Sellaiset pienet kangaspuut saatiin joskus ja niillä siskon kanssa kudottiin.

8. Mitä olisit elämässäsi halunnut tehdä, jota et vielä ole tehnyt?!
 Isoin haave silloin joskus oli oma hevonen. Eipä oo vieläkään näkynyt. :-)

9. Lisää lapsuudenaikainen kuva
 Tää olikin vähän hankala kun ei mulla montaa lapsuuskuvaa ittestäni olekaan ja tietty vaan paperimuodossa. Otin sitten kuvan tästä kuvasta jossa ajan autolla ilman käsiä. :-)

Pahoittelen kuvan laatua. Jouduin ottamaan kuvan lasin läpi kun kuva oli tarttunut lasiin kiinni eikä sitä rikkomatta olisi saanut irti.

Nakkaanpa haasteen sitten eteenpäin näihin blogeihin:

Handmade by Annika
Ajatuksia ja tekoja
Siksakkia saumurilla

2 kommenttia:

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)