21. lokakuuta 2011

Sokea siili ja lopuksi Maitotyttö

Hieman himmeä otsikko ehkä? No kyllä se teille aukenee...:-)
Tunikamekko Lottikselle. Tää on vähän jämäompelus. Keltaista apilaa oli enää pala ja siitä sai melkein etu-ja takakappaleet. Alareunaan sitten suikaleet ruskeaa apilaa , jota kans on enää jämät jäljellä. Hihatkin siitä vielä sain kun hetken palasta pyörittelin. Tällä osallistunkin Facebookin Ompeluelämää-ryhmän haasteeseen jossa piti tehdä paloista vaate.

Tältä se näyttää kokonaisuudessaan. Jotenkin sienet ja siili tuli heti mieleen kun aplikaatiota ajattelin. Sellaiset siis helmaan kävelemään ruskealle apilamatolle. :-)
Kaava muuten Tilda-mekko Ottobrestä 6/07, koko 98. Hihat tuossa mallissa on vaan hurjan pitkät, sai reilusti lyhentää. Kaavasta poiketen hihoja levennetty, hihansuissa resorit ja kaavaa vähän kavensin.

Aplikaatio lähempää. Nyt näkyykin tuo sokea siili. Sillä on piikit silmillä niin ei silmiä näy ollenkaan. Minusta ihan symppis. :-)
Aplikaatio velourista, tattien jalat mikrofleeceä suoralla ompeleella surautettuna kiinni. Onnistui muuten ihmeen hyvin tuo aplikointi. Viime kerrasta on jo aikaa ja oikein yllätyin miten hyvin sain nuo piikkienkin nokat siististi ommeltua. Pieni aplikaatiotauko on tehnyt hyvää. :-)

Resorina lasten valitsemaa vihreä-valkoraitaista resoria. Itse en olis ehkä tuota valinnut mutta eihän kaiken tartte olla aina niin sävy sävyyn. Oikeastaan kiva kun noi resorit on ihan eri värimaailmasta kuin muuten tuo tunika.

Vaihteeksi kuvat otettiin sisätiloissa. Leveydeltään nyt aika sopiva kaava. Hihoista ei tullut ihan niin kivat kun ajattelin. Ehkä olis sittenkin pitänyt tehdä nuo hihansuut eri tyylillä. Kokeillaan seuraavaan sitten.

Resorit on kuvassa Lottiksella kaksinkerroin. Kasvunvaraa siis on. Muutenkin tuli mieluinen, ei olis saanut ottaa pois. :-)

Takana kans ruskeaa apilaa suikale. Sinnekin olis ehkä voinut vaikka yhen tatin aplikoida....
Tässä sitten se otsikon Maitotyttö. Paitaa siis tarkoitan, en mallia. :-)
 Tilasin itselleni pitkähihaisen imetyspaidan Maitotyttöpaidat-blogin Millalta. Ihana paita ankan kuvalla. Kankaana joustofrotee. Rintojen kohdalla kaksinkertaisena. Tuossa rintojen alta paita on siis "poikki", huonosti vaan näkyy kuvasta. Paidan mukana tuli myös liivinsuojat. Tykkään mallista oikein kovasti. Suosittelen siis muillekkin omaperäistä imetyspaitaa kaipaaville tutustumista Maitotyttöpaitoihin. :-)

13 kommenttia:

 1. Ihana siilipaita, tuo helma näyttää ihan harkitulta, ei jämäkankaista rakennetulta. =)

  VastaaPoista
 2. Ihana on tekemäsi tunikamekko! Aikuisten maitotytöstä en niin hirveästi innostu mutten nyrpistäkään ;-).

  VastaaPoista
 3. Todella ihana tunikamekko! Ja hieno on imetyspaitakin!

  VastaaPoista
 4. Ihana tunikamekko ja hauska imetyspaita :) Ankkaa on varmaan vauvelinkin kiva katsella ja hipeltää, jos ei maitobaarista nautiskellessa niin ihan sylissä köllötellessä ;)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana tunika. Ja kivan erilainen imetyspaita.

  VastaaPoista
 6. Toi on tosi ihana!! Apilakangas on vaan niin nättiä :) Mie kävin kuolaamassa tuota imetyspaitaa Maitotyttöpaidat-blogissa :D

  Psst, mulla ois muuten arvontaa blogissa meneillään jos kiinnostaa...

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kovasti! Tunika onnistui yli odotusten ja kiva kun on muidenkin mieleen.

  Tuohon imetyspaitaan olen aivan ihastunut. Retro kun on minun mieleen. :-)

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno siili+tatti-tunika! :)

  VastaaPoista
 9. Hienosti onnistunut palatunika ja ihana siili! :D Ja hyvä että paita on mieleinen. :)

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva tuo apilatunika ja hauskat applikaatiot :) Imetyspaita on kyllä hyvä olla olemassa :)

  VastaaPoista
 11. Oi, siilipaita on tosi kaunis! Hienosti hyötykäytetyt kankaat! :)

  VastaaPoista
 12. Kaunis mekko palakankaista, aplikointi sopii kuin nenä päähän ja sopii tähän hetkeen. Tykkään :)

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)