18. syyskuuta 2012

Menninkäishaalari

 Iso kiitos tästä haalarista kuuluu Pikkukiiskelle jolla oli iso kasa "viekää pois"-kankaita ja jotain vaatteita viime viikolla vaihtareilla. Mukaani tarttui muun muassa tämä haalarin tekele jossa vetoketju oli väärinpäin ommeltu ja toinen hiha oli irrallaan ja hihan vuori puuttui ja resoritkin uupui. Haalari näytti suunnilleen sopivalta Hemmikselle joten se lähti mukaan. Mulla olikin Hemmikselle juuri tarvetta syyshaalarilla ja sainkin äkkiä oikein käypän haalarin pikku vaivalla. 

 Tältä se näytti ennen kuin kävin työhän. Toisessa hihassa oli jo resorikin. Suurin ongelma oli tuo vetoketju jonka vedin oli sisäpuolella. Mies ensin yritti kääntää vetimen vain etupuolelle mutta eihän se toiminut. Ei auttanut kuin purkaa koko vetoketju pois ja ommella uusi.

 Hiha tosiaan uupui mutta oli kuitenkin samassa läjässä kuin haalarikin. Vuorikankaan hihaan kaivelin omista jemmoista. 

 Ja tällainen siitä tuli. Ihqu haalari ja just hyvä näille syksyisemmille keleille. Vetoketju vähän aaltoilee mutten anna sen häiritä. Hihat ovat myös himpun liian pitkät kun en viitsinyt purkaa jo ommeltua hiharesoria vaan tein saman mittaisen toiseenkin hihaan. Lahkeista otin muutaman sentin pituudesta etteivät olisi ihan liian reilut.

 Vuorina on ilmeisesti bambufleeceä, sellaista pörröistä toiselta puolelta. Mulla sattui olemaan samaa raitaa vähän eri laatuisena, vissiin collegena kun toinen puoli ei ollut pörröinen. Sitä laitoin toiseen hihaan vuoriksi. Löysin muuten omista jemmoistani tuon ihanan limen vetoketjun joka sopi oikein mainiosti tähän haalariin.

Sovitusta ulkoilmassa. Sopivasti reilu haalari. Ihana etu/takasaumaton malli. Sellaiset haaremityyliset haalarit.
 Minusta nämä on niin menninkäisen näköiset haalarit joten ne on nyt nimetty sitten sellaisiksi, menninkäishaalareiksi. :-)

 Huppu on just hyvä ja niinkuin näkee, hihoissa mittaa reilusti.

Meidän pikku menninkäinen. :-)
Kiitos vielä Pikkukiiski haalarista. Nää on ihanat!

4 kommenttia:

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)