3. lokakuuta 2012

Bodyi ja pipoi

 Hetken nämäkin ehti odotella tuolla valmiina neppareita vailla ennen kuin tänään sain aikaiseksi laittaa ne viimein. Neljä bodyä perheen pienimmälle miehelle akuuttiin tarpeeseen. Entiset kun tuntuu jäävän kerralla pieniksi. (Paitsi että sitten löysinkin jemmoista muutaman isompaa kokoa olevan bodyn. :-D)
Kaavan näihin kehittelin itse kun ei valmista raglanhihaista bodykaavaa löytynyt. Risteytin kaksi bodyn kaavaa, suosikkini Bertin (OB 1/12) ja toisen vanhemman OB:n bodyn (4/04) jossa oli ragalnhihat. Tuloksena meille oikein käypä bodykaava. Kokona 86. 
Yllätys oli suuri kun vertasin noita kahta bodyn kaavaa niin tuo vanhemman lehden kaava olikin hieman kapeampi kuin tuon Bertin. Ei kaikki vanhojen Ottobreiden kaavat olekaan kauheen leveitä. :-)

 Kankaat näihin sieltä sun täältä. Norsut tais tulla vaihtareilta, liikennemerkit Eilen-designiltä. Mulla sattui olemaan kapearaitaista trikoota joka oli just liikennemerkkeihin sopivaa, siitä sitten hihat ja koristeeksi vielä irtomerkkejä. Pirtsakan oranssit resorit vielä hihoihin ja pääntielle. Norsubodyyn pikku piristykseksi samasta kapearaitaisesta trikoosta tasku. 

 Lähempää noita "extroja" jotka näihin värkkäsin. Hihassa olevat liikennemerkit on tosi kivat. Tuli vähän eläväisemmät noista hihoista. Kapeat resorirenkaat hihansuissa ja päänteillä.

 Nämä on ihan peruskauraa. Ei sen kummempia kikkailuja. Vihreet leijonat taitaa olla Metsolasta ja punainen hiirikangas Hannan kankaasta.

 Erilaisia hihansuita testailin. Hiiribodyssä saumurilla tehty huolittelu eli hiha kolminkerroin oikealle pulelle ja saumurilla sitten surautettu. Vihreessä pitkä resori. Tuli aavistuksen tiukat noista resoreista. Katsotaan puranko vielä vai annanko olla.

 Rusinoilla lahjottuja poseerauskuvia. :-D
Heti voi todeta että näistä ei tullut mitenkään kauheen reiluja vaikka laitoinkin lisää mittaa selkään kestovaippojen vuoksi. Käyttökelpoisia ovat kyllä eivätkä liian pieniä mutta kasvunvaraa olis saanut olla vähän enemmän. Pääntie on just sopiva.
Tässä näkyykin että aika napakat nuo hihansuut on tässä bodyssä.


 Hiirulaisia. Tuo saumurilla tehty huolittelu toimii bodyssäkin hyvin. Saattaapi olla että käytän jatkossakin.

 Liikennemerkit in action. Tästä tuli tosi kiva ja tykkään oransseista resoreista kovasti. Tämä kangas ei jousta juurikaan ja sen huomasi pukiessa. Oli aika napakka puettava.

Sitten vielä norsuja.

 Muutaman piponkin olen surauttanut tilauksesta.
Perhoset ja heppapipo lasten kokoa, loput aikuisten.

Aplikoitu heppa toiveesta. Tämä matkasi oranssin lammaspipon kaveriksi saman perheen isosiskolle.

7 kommenttia:

 1. Kylläpäs taas kivoja vaatteita, liikennemerkkibody on kyllä mun suosikki.

  VastaaPoista
 2. Käytän toisinaan samaa 04-lehden bodykaavaa, ja se tosiaan ON kapea! =)

  VastaaPoista
 3. Söpöjä bodyja! Ja istuvat hyvin niiden käyttäjällä :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja! :) munki pitäs laittaa body-tehdas käyntiin, mutta ku menee hermot noihin kam neppeihin :D En saa niitä pysymään millään. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh. Mulla ne on pysyneet vaikka noihin nyt laitoin rengasnepparit. Mun pitää varmaan ottaa mun neppipressi vaikka vaihtareille ni saat laittaa sillä. :-) Lanitki on kohta ni sinne voisin ottaa tuon masiinan mukaan.

   Poista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)