19. toukokuuta 2010

Lisää paitojen piristyksiä

Pari paitaa lisää. Lottis sai kevätflunssan ja oli eilispäivän kuumeessa. Minä siis vietin kauniin hellepäivän sisätiloissa potilaan kanssa ja käytin neidin päiväunet aplikointiin. Ampparipaita kirpparilta, koko 86 ja sammakkopaita omista jemmoista kokoa 80. Kiva kuvausteline muuten toi pyykkinaru :-)

Sur-rur amppari joustofroteen paloista. Ihan en ole tyytyväinen tähän. Olis pitänyt tuo ampparin reuna tehdä vähän ohuemmalla tikillä. Niin ja keltainen meinaa paistaa tikkauksen läpi jostain kohtaa. Käytettävä siis vielä tiheämpää tikkiä. No harjoitellaan vielä. Ompelin ampparin perään vielä tuollaisen "vauhtiviivan" kun oli jotenkin liian tylsä yksistään.

Sitten sammakkoprinsessa t-paidassa. Sammakko velouria, samoin kruunu. Mekko joustofroteeta. Tästä tuli aika ihana vaikka parantamisen varaa jäi tähänkin. Mulla ei ollut vaaleanpunaista lankaa joten tikkasin mekon ympäri samalla keltaisella kuin kruununkin. Silmät tuotti taas ongelmia, jospa minä opin vielä pieniä ympyröitä aplikoimaan. Tuossa ommellessa tuli mieleen että miten nuo langanpäät oikein kuuluisi päätellä? Minä oon nyt vaihtelevasti päätellyt välillä muutamalla suoralla tikillä, välillä oon vetänyt langat nurjalle ja päätellyt käsin ja välillä jättänyt päättelemättä. Mites muut teette?

Lopuksi vielä kesäinen  sammakkoposeraus. Kovin on neidillä sammakkomainen asentokin :-D Mä taidan alkaa nyt kakun leivontaan. Mulla kun on tänään synttärit...

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva sammakko! :) Mä päättelen langat nurjalle, siis vedän alalangan avulla ylälangan nurjalle puolelle ja solmin parilla solmulla. Siinä pitää muistaa aina jättää sopivan pituiset päät että saa solmuun. :)

  Ja onneksi olkoon synttärisankarille :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja aplikointeja!
  Päättelen kans vaihtelevasti;välillä muutama pisto paikallaan, välillä nurjalle solmien.

  VastaaPoista
 3. Onneks olkoon syntymäpäivänä! Hienoja aplikaatioita tosiaaan! Minä ompelen aplikaatiot 1-2 senttiä päällekäin päättelykohdassa!

  VastaaPoista
 4. Hauskoja! Ihana varsinkin tuo sammakko. Onnea! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kommenteista! Näköjään muillakin on omat tapansa päätellä. Katsotaan mikä tapa muodostuu mun suosikiksi :-)

  VastaaPoista
 6. Kivoja aplikointeja! Vatteet näyttävät pienen koristuksen jälkeen aivan erilaisilta ja ihanilta. :) Ja onnea vielä!

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)