26. toukokuuta 2010

Lisää yhden pissan pöksyjä

Harkkareita siis. Tällä kertaa kaava ja ohjeet täältä. Kiva kaava jossa reilusti kokovaihtoehtoja s-xl. Tein L-kokoisena ja ovat vähän reiluja meidän reilu 10 kg Lottikselle.

Tein pikkarimallisia pöksyjä. Ohje olis ollut myös nepilliselle mutta tällaiset tällä kertaa. Nepillistäkin kyllä taidan kokeilla. Totesin jo kakan huuhtelun vaikeuden kun Lottis teki heti salakakat uuteen vaippaan :-) Nepit helpottais huuhteluhommaa kyllä. Päällyskankaana pul-kangas, sisuksissa kolme kerrosta paksua flanellia ja sisäpintana vihreä-valkoinen palloflanelli. Ainakin kahdet näistä lähtee sukulaisten taaperoille kuivaksiopettelua varten kun lupasin heillekin ommella. Saanpahan harjoitusta ompeluhommiin :-)

Siinäpä vielä vaippuli koekäytössa. Ihan hyvältähän tuo näyttää vaikka kasvunvaraa jonkin verran onkin. Ihan kiva, vähän muokkaamalla vielä kivempi :-)

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen harkkarimalli. Tuo voisi olla ehkä meille sopiva... Täytyypi pistää muistiin. =)

    VastaaPoista
  2. hienon näkösiä harkkaria=) Itse knassa tein prototyypin ja sitä oon tässä seuraavassa jalostanu. Mutta tuo että ensimmäiseen pitää aina tehä kakat. Näin se meillä menee vaikka olis uus vaippakin.

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)