13. heinäkuuta 2011

Pesukarhuvillikset :-)

Jep, jep. (Täällä vieläkin yhdessä kasassa :-)) Eilen satoi vettä koko päivän. Mun piti muka ommella mutten saanut mitään sillä saralla aikaiseksi. Tällaiset sentään sain valmiiksi tehtyä. Nämä näytti valmistuttuaan ihan pesukarhulta. :-) Olkoot sitten pesukarhuvillikset. Söpöiset näistä ainakin tuli ja toimivan oloiset vaikkei näitä vielä käyttämään päästäkään.

Lankana hahtuvaa luonnonväreissä, puikot neloset ja ohjeena Atziinan hahtuvahousut koossa S. Hahtuva on Pelson vankilan, Oulun vankilalta kävin hakemassa. Väreinä kauniit ruskea, vaaleanharmaa ja luonnonmusta. Näistä tuli oikein pehmoiset ja pitävän tuntoiset. Mukavan paksut mutta joustavat.
Pöksyt takaa. Kierroksen vaihtumiskohta näkyy tuossa vähän sivussa. Yritin tehdä huomaamatonta kierroksen vaihtoa mutta erottuu tuo silti.

Vyötäröllä hahtuvasta virkattu nauha joka on pujotettu resoriin.

Pöksyt neulottiin pyörönä ja sitten nuo haaraläpät edestä ja takaa. Lopuksi läpät ommeltiin yhteen. Sauma onnistui aika hyvin ja huomaamattomasti. Ompelin sen nurjalta yhteen silmukoiden. Lahkeista tuli kans kivat vähän tötterömäiset. Lisää näitä!

3 kommenttia:

 1. Hienot pöksyt! <3
  Jospa sitä pikku hiljaa pääsisit synnyttämään. Ainakin itsellä, kun meni 11 päivää yli tää viimeisin pirpana, niin alkoi olla jo tukalat oltavat.

  VastaaPoista
 2. Söpöset! Ja onnea loppuodotukseen, kyllä se palkinto voittaa odottamisen tuskan! :)

  VastaaPoista
 3. Todella ihanat ja toivottavasti pääsisit pian synnyttämään! :)

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)