22. huhtikuuta 2010

Mulle synttärilahja :-)

Mieheni alkoi eilen puhumaan että saisin tilata itselleni synttärilahjaksi kauan kaipaamani uuden ompelukoneen. Tällainen Pfaff Select 3.0 on ollut haaveissa jo jonkun aikaa. Tuo IDT systeemi ( eli siis kaksoissyöttö) kuulostaa kovin hyvältä ja siitä olen kehuja kuullut. Ajattelin tilata koneen Englannista parin lisäpaininjalan kanssa. Vinonauhajalka, päärmäysjalka ja liukujalka ainakin kiinnostais.  Täällä oli hyvä tarjous ja Suomen hintoihin vallan kilpailukykyinen. Mukaan  tulis vielä iso lahjuspaketti jossa extrapaininjalkoja, puolia, sakset ynnä muuta ihan tarpeellista tavaraa. Ja kaiken tuon tavaran kanssa kotiovelle kuljetettuna jää silti Suomen hintojen alapuolelle. Kokemuksia saa kertoa jos joku on Englannista koneen tilannut. Niin ja jos jollain on tuollaisia paininjalkoja, saa niidenkin käyttökokemuksista kertoa :-D

2 kommenttia:

  1. Miulla on tää ompelukone ja on aivan ihana. Itse hommasin ihan Suomesta liikkeestä kunnolla tinkimällä. (tai siis mies tinki, kun sen osaa) Samoihin hintoihin pääsi kuin Englannin hinnat. Plussaa myös se, että liikkeeseen saa viedä huoltoon milloin vain (ilmaiseksi) 3 vuoden ajan. Lisäksi vielä 2 vuotta siihen päälle takuuta. Noista paininjaloista ei oo kokemusta.

    VastaaPoista
  2. Mua vähän mietityttääkn tuo takuuhomma. Mitäs jos koneeseen tulee vika niin mites sen Englantiin huoltoon roudaat. Kävin kysymässä paikallisesta ompelukoneliikkeestä ja hinta oli 150 € kalliimpi kuin Englannista tilattuna. Tuo hintaero kyllä houkuttaa.

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)