3. joulukuuta 2010

Langanpätkien tuhoamista

Mystisiä karvapalloja näistä kyllä tuli... Pitäis olla pannunalusia mutta ennemminkin minusta ovat miniryijyjä. Kokoa tekeleillä parikymmentä senttiä, sydämet vähän isompia. Pakettiin ovat menossa. Materiaalina langanpätkiä ja villakangasta, apuna ompelukone.

Kolme on sydämen mallisia, kolme ympyrää. Leikkasin huovasta ensin sopivan palan ja sitten vain lankoja paininjalan alle työntelemään. Helppoa. Langanpätkät on kirpparilta, jonkun ryijylankoja varmaan. Ohje pannunaluseen on kirjasta Neulo, virkkaa, kirjo jämälangasta. Ihan hauskoja juttuja tuossa kirjassa.

En oikein tiedä tuliko näistä hienoja vai ei. Oikeimmanpuoleinen ympyrä oli eka tekele johon en kovin pljon lankoja sommitellut ja siitä tulikin aika sekamelska. Muihin asetteli langat siistimmin ja lopputulos on ryijymäisempi. Tämmöistä tällä kertaa. Muuten, taustana uusi rakkauteni, ihana kudottu seinävaate. Niin ihanat värit.
Joululahjat painaa päälle ja tänne ei nyt varmaan kovin paljon juttua tule kun "räätälöityjä" joululahjoja en uskalla tänne ennen joulua laittaa. Jospa jotain kuitenkin tulis tehtyä muutakin, leipomuksia ainakin. :-)


2 kommenttia:

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)