15. joulukuuta 2010

Pussukoita ja kortti

Yleislahjoiksi tein pussukoita. Nämä olikin ihanan nopeita ja helppoja tehdä. Ohje ja kaava Hipun blogista.

Neljä näitä syntyi eilisen aikana. Kaikkiin piti laittaa tuo Homemade-nauha ja koristenauhan pätkä tuohon sivuun. Kankaat omista jemmoista, kaikki tukevaa puuvillaa. En laittanut edes tukikangasta.

Sisäkankaana kaikissa tämä sama valkopohjainen oranssikuvioinen puuvilla. Näitä vois kyllä tehdä enemmänkin ja tehdä muutaman isommassakin koossa. Nämä on nyt 15 cm vetoketjulla eli ihan tuon Hipun ohjeen mukaan tehty.

Lopuksi joulukortti. Eilen väsäiltiin lasten kanssa loppuun ja laitoin kuoriinkin ja kuoret kiinni ennen kuin hoksasin että kuvat korteista jäi ottamatta. Tämä on ylijäämäkortti mutta näkee tästä korttien idean. Lottis teki näihin oman osansa eli sormiväritti valkoisella korttipohjaan tuon taustan. Päälle liimailtiin sitten koristeita ja valmista tuli. Tuo nauha tuossa reunassa on tarraa, kätevää kun ei tarvinnut liiman kanssa sotkea. Tämä kortti on kyllä vähän tylsä esimerkki kun meillä oli hienoja 3D-tarroja joita liimailtiin kortteihin. Harmi ettei niitä nyt sitten tänne saanut laitettua esille. No saatte kuvitella! :-D

4 kommenttia:

 1. Hienoja niin pussukat kuin kortit ja ihana tuo sormiväri-idea. Täytynee joskus lainata omiin kortteihin.

  VastaaPoista
 2. Tuttua tuo kuvaamisen unohtuminen ;) Mutta hieo on tuokin kortti ja kiva idea.

  VastaaPoista
 3. Kivoja pussukoita :)
  Täytyy itsekkin perehtyä tuohon hipun ohjeeseen ja kokeilla, joskus muinoin vetoketjullista pussia kokeillut ja silloin ei onnannu (no se mun vetoketju oli hiukan liian tuhti pussitarkoitukseen).

  VastaaPoista
 4. Hienoja pusukoita,niitä ei ole koskaan liikaa :)

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)