22. maaliskuuta 2011

Henkselihousut

Kaavakokeilu kaaaauuuaaan marinoituneesta piparikukkajoustiksesta. Jotenkin näin tämä kankaan ehdottomasti haalarina ja tällaiset henkselihousut kankaasta tuli. Kangasta jäikin vielä, katsotaan mitä lopusta muotoutuu...

Hauskat taskut, henkselit neppikiinnityksellä ja resorit jalansuissa. Kaava on vanhasta lastenvaatekirjasta Lasten vaatteita. Taisi kirja olla vuodelta 1980. Toinenkin kaavakokeilu tästä kirjasta on jo valmiina, kuvaamatta vain. Palataan siihen pian.
Kaava oli kokoisekseen aika nafti. Sen olisi kyllä voinut arvatakin. Nämä vanhat kaavat kun tuppaa sitä olemaan.  Tein koon 92 ja aika lailla justiinsa sopiva tuli. Kasvunvaraa ei juurikaan. Nepitkin on ihan henkseleiden päissä.
Tässä tasku. Taskupussin tein pirteän keltaisesta houstiksesta ja reunustin oranssilla resorilla, herkullinen lopputulos. Tuollainen tasku sopiikin hyvin joustikseen, taskuommel kun ei juurikaan näy. Tuossa menee siis ommel  ,joka hieman ehkä erottuu, suunnilleen puoliympyrän mallisena muodostaen taskupussin.

Ärsyttävästi paistaa läpi näissä sovituskuvissa tuo valkoinen tuosta joustiksesta. Livenä ei onneksi ole samanlaista efektiä. Yläosasta tuli vähän lörppä, harkitsinkin jo kuminauhan ompelua taakse tai sivulle että istuisi paremmin.

Omituinen poseeraus. Minkäs teet. :-)  Tasku erottuu tästä sentään. Lahkeet on venytyksellä ja näyttävät todellistakin lyhyemmiltä.

Sain sentään yhden kohtalaisen seisomiskuvankin napatttua. Näkyy tuo selkäosakin kunnolla. Sivusauman kohdalta tosiaan lörpöttää.  Käyttöön nämä kyllä tulee pikkuvioistaan huolimatta, eivät vaan taida kovin kauan mennä. tulipahan kokeiltua tämäkin kaava. Sitten kohti uusia ompeluksia sitten. :-)

3 kommenttia:

  1. Ilmeisesti muillakin on hankaluuksia saada tuon ikäisistä kuvia, varsinkaan seisoma-asennossa. =D

    Söpöt haalarit!!

    VastaaPoista
  2. Juu, neiti osaa välillä olla haasteellinen kuvattava. Kiva että tykkäätte haalareista. :-)

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)