17. maaliskuuta 2011

Trröött sanoo norsu!

Tää oli hauska projekti. Sinänsä ihan perus t-paita norsuaplikaatiolla. Hauskaksi tämän teki se että paidan tein tilauksesta 40-vuotis syntymäpäivälahjaksi ihan isolle miehelle. Ja siinä piti nimenomaan olla PINKKI norsu. :-)

Kaavan kaivoin Ottobrestä, kas kummaa. Kaava lehdestä 3/05. Tämän tein samalla kaavalla joululahjaksi omalle miehelleni. Kuva siitä tuon linkin takana olevan piiiitkän postauksen loppupuolella.
Norsunharmaa trikookangas Eurokankaan palalaarista, norsu velouria Metsolan palakorista, resori taas....öö jostain En muista kun noita resoreita tulee ostettua milloin mistäkin. :-D Resoriksi valikoin myös pinkin niinkuin norsukin. Ihan samaa sävyä ei sattunut olemaan mutta melkein kuitenkin.

Tällaisen norsun piirtelin ja aplikoin sitten paitaan. Norsulla on kaksinkertaisiksi ommellut irtonaiset korvat jotka lerpattaa. Tikkasin niitä suoraompeleella tuollaisin kaarin jonkin verran kiinni etteivät pesujen myötä ole miten sattuu. Hännän ompelin ihan vain tiheällä siksakilla ja se aaltoilee vaikka alla on tukikankaat niinkuin pitääkin. Muuten onnistui vallan mainiosti.

Huomiseksi sitten luvassa hauska leikkimielinen tutoriaali/ohje. Pitääkin lähteä tätä hetken mielijohteen tulosta ja pikaompelusta ulos kuvaamaan pikkuapulaisen kanssa. Palataan huomenna asiaan. :-)

4 kommenttia:

  1. No en olis ihan ensimmäisenä arvannut nelikymppisen miehen paidaksi!! ;D Samaa sarjaa taitaa olla kuin oman isäni saama 40v lahja aikoinaan - ihka oikea kukko. =)

    VastaaPoista
  2. Hauska! Tässä lienee joku suuri ajatus takana.. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia! Kiva että tykkäätte. Sisäpiirin vitsi tuohon norsuun tosiaan kätkeytyy.

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)