12. kesäkuuta 2011

Pari villavaippakuorta

Eilen en sitten ehtinyt vauvaviikon tiimoilta tehdä yhtään mitään. Oli menoa ja sitten vielä vieraitakin käymässä. Tänään sain kuitenkin jo kaksi villavaippakuorta ommeltua. Tarkoitus olisi vaippaompeluita ehtiä tänään vielä lisääkin. Aika alkaa uhkaavasti loppua kesken mutta enköhän minä ehdi vielä muutamia juttuja tekemään kun oikein ahkeroin. :-)


Villavaippakuoret ovat molemmat vanhoista villapaidoista leikelty. Vaaleansininen palmikkopaita (vaikka kuvissa näyttääkin melkein valkoiselta) joutui vahingossa vähän liian kuumaan pesuun ja huopui sopivaksi vielä vaippakäyttöön. Vihreän ostin kirpparilta ihan vaippakäyttöä varten. Tuossa vihreässä on hauska ruutukuvio mikä sai sen nappaamaan kirpparilta mukaan. 
Kaava kuoriin löytyy Ottobrestä 6/10, Vaapukkatalo-villakuori pienimmässä koossa 50/56. Aika reilulta koolta vaikuttaa mutta katsotaan miten käytännössä on sopiva sisävaipan kanssa. Söpöt ja käytännölliset röyhelöt niin jalanteissä kuin selässäkin pikku sinappikonetta varten. :-D

Vaipoissa tarrakiinnitys. Pesutarratkin löytyy.
Tämä vaippa on kaksinkertaisena villapaidasta leikelty. Sisällä on vielä yksi imukerros tiiman muodossa.

Vaaleansiniseen laitoin vain yhden kerroksen tuosta villapaidasta. Paita kun oli jo huopunut ja olisi tullut aika paksu ja tönkkö kaksinkertaisena. Sisäkankaaksi käytin kirkkaansinisen merinovillapalasen joka menikin kaikki tähän projektiin. Jouduin jopa tekemään tuon sisäpuolen muutamasta palasta kun kangas meni niin tiukille. Saumat näkyykin tuossa kuvasta. Tässä on imuna vielä kaksi kerrosta tuota merinoa tiimana. 

Herra Nalle taas poseeraa. Söpöltä näyttää nallenkin päällä. Tästä kuoresta tuli jotenkin niin ihana tuon ruutu/salmiakkikuvion vuoksi. Tykkään tosi paljon.

Pyllykuva vielä vaipasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)