9. syyskuuta 2011

Taas yhdet villikset... ja yksi lahjus

Neulominen onnistuu paremmin sylissä viihtyvän ja huonosti nukkuvan vaavin kanssa kuin ompelu. Niinpä neulomista on tullut harrastettua samalla kun kehtoa keinuttaa tai vaavi nukkuu lyhyitä päiväuniaan. Pienenä välineulomuksena kudoin taas yhdet villavaippahousut. Isompikin projekti on ollut työn alla ja loppu alkaa jo häämöttää sen neulomisessa. Tarttee vain hakea ensin lankaa lisää... Siitä kuitenkin lisää sitten kunhan sen saan valmiiksi. Uusia neulontaprojektejakin on jo mietitty kun vain osaisi päättää minkä seuraavaksi toteuttaisi. :-D

Ohje näissä on sama kuin parissa edellisissäkin, Atziinan hahtuvavillahousut. Kokona näissä edelleen S. Tähän ohjeeseen olen nyt ihastunut, tähän tosin vähän muokkasin ohjetta. Tykkään Naavakeijun sipulipöksyistä, ne on niin kovin kauniita, ja niitä hieman matkien tein tällä kertaa tällaiset villikset. Helmineule tuossa keskellä siis apinoitu niistä sipulipöksyistä. Lisäyksiä olisi pitänyt tehdä tuohon yläosaan vielä lisää niin olisi tullut vielä sipulimaisemmat pöksyt. No näistä tuli nyt tällaiset. :-D
Lankana näissä Pelson vankilan hahtuva. Ihanan rasvaista villaa, toimii vallan mainiosti ihan suoraan puikoiltakin vaippahousuina. Ei muuten falskaa kosteus!

Takaa pöksýt näyttää aika samalta kuin edestäkin. Eipä näistä sitten muuta. 

Pöksyt tositoimissa. Tällä kertaa en saanut Hemmiksestä salonkikelpoista kuvaa kun pikkuherra ei ollut ollenkaan kuvauksellisella tuulella. Parempi kattoa pelkkiä pöksyjä kuin huudosta punaisena olevaa naamataulua tuossa lisänä. :-)
Pöksyt istuu päälle vallan mukavasti ja tämä malli sopii kyllä meille tosi hyvin. Tekisi vielä mieleni kutoa näitä lisää, vaikka pitkälahkeisena versionakin vaihteeksi kun tuo talvikin on tulossa. 

Sitten se lahjus. Meille saapui postissa kiva pieni paketti lapsuudenystävältäni. Siltä kuoriutui tuollainen suloinen lakki ihanasta leijonajoustiksesta  ja tuollainen helistin/kilistin jossa on jos jonkinlaista nauhaa ja helmeä reunassa pienten käsien tutkia. Varmasti mieluisa pikkumiehelle kunhan hän vain hoksaa että käsillä voisi jotain tehdäkin. :-)

Toiselta puolelta helistin näyttää tältä. Kiva retrokukkanen koristeena.

Vielä poseerauskuva lakista tositoimissa. Koko lakissa on 43 ja pikkasen on vielä reilu. Välillä on lakki siis silmillä. Ihana on kuin mikä ja meidän suosikiksi pääsi heti. 
Kiitoksia kovasti Santtu! 
Jos kiinnostaa käyä tutustumassa enemmän Santun tekemisiin niin hänellä on oma bloginsa täällä. siellä on ainakin lisää lakkeja. Käykää kurkkaamassa!

2 kommenttia:

  1. Mikä suloisuus kuvattavana <3. Kauniita töitä olet tehnyt.

    Psst. Kurkkaapas blogiini ;)

    VastaaPoista
  2. Hyvä kun vinkkasit. En olisi tuota muuten hoksannut. Kiitos kovasti tunnustuksesta ja tietty kommentista. :-) Vastaan kysymyksiin kunhan ehdin.

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)