9. joulukuuta 2011

Myssykkä ja muuta

Joululahjaompelukset vie suurimman osan ajasta mutta jotain tännekin esiteltävää on valmistunut. Neuloin itselleni myssykän Novitan bling-bling-langasta jossa paljetteja eli siis Crystalista.

Puikot 10 ja ohje Novitan uusimmasta lehdestä. Tuli tosi myssymäinen, melkein liiankin lörppä. Kiva pintakuvio tuli kyllä myssykkään.

Ulkona pikaisesti otin nämä sovituskuvat kauppaan lähtiessä. Ihan eri värinen tuo lanka ulkoilmassa kuvattuna kuin sisällä. Lanka on siis kauniin ruskeaa.

Mössykkämäinen on ja lörpöttää takana. Mukavasti kyllä peittää niskan ja korvat ja on aikaskin lämmin. Kaupassa meinas ainakin tulla hiki myssy päässä. :-)

On täällä jotain pientä muutakin esiteltävää tehty. 
Pari nukenvaippaa tässä. Nuken vaipan kaava WeeWekalta.

Lilli teki siskontytön synttärikakkuun koristuksen. Tuo kuva kakun päällä siis Lillin tekosia. Hello Kittyn kuva ja kalat marsipaania, mustat osat lakua.

Kankaitakin on tullut hommattua. Tässä vasta osa.... 
Mun salainen paketti Ikasyriltä ja yläreunassa muruja Rosa Matildalta.

2 kommenttia:

  1. Ihana myssy, pitäsköhän iteki kokeilla tuota ohjetta :) Mahtava kakku! ja nuo vaipat ja nuo kankaat... mä pääsen kai tänään näkemään oman salaisen pakettini, jänskää :D

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia ihasteluista Suvi. Kokeile ihmeessä myssyn neulomista. Helppo ja nopea kutomus. :-) Ja nuo kankaat.... Mistäs sitä ompeluaikaa sais ostaa. On tullut sen verran reilusta osteltua kankaita ja pitäis kai ne vaatekaappiin asti saada kans... :-D

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)