15. toukokuuta 2012

Hubbareita

Murun uusi leijonaneulos oli pakkosaada-kangas. Nimenomaan oranssina, sitä kun on saatavilla myös vihreällä pohjalla. Mulla oli Lottikselle jemmassa Murun Vink-neulosta joka sai sitten lähtöpassit Kangashamstereihin ja teinkin molemmille pienille tästä ihanasta Leosta hupparit. Saavat nyt sitten samistella. :-)
Huput on vuorattu Sampsukasta tilatulla raitatrikoolla. Muru-kankaat löydät täältä. Olin kerrankin fiksu ja ostin kankaaseen sopivan resorinkin samalla. On varmasti oikean sävyistä ruskeaa. :-)

Lottiksen huppari on muunnos Hilda-tunikasta. Kuuluu kyllä mun suosikkikaavoihin. Samalla kaavalla tein edellisenkin leijonaisen hupparin. Se peruskaava eli Hilda sekä Tilda-tunika löytyy Ottobrestä 6/07.
Hihansuut kanttasin peitetikillä. Samoin tuon etureunan ja hupun reunan. Justiinsa sain yhtenäisellä kaitaleella koko etureunan.

Huppu on vuoritettu trikoolla. Ompelin huppukappaleet kerralla kiinni pääntielle. Sai siistin hupun myös sisäpuolelle kun lopuksi ompeli tuon kaitaleen. Kiinnityksenä on kam-nepit. Sattuivat nekin aika lailla justiinsa oikeaa sävyä.

Hemmiksen hupparissa samat kankaat ja nepparit kuin Lottiksellakin. Raitatrikoo vain on kelta-vihreää. Tästä olis voinut tehdä himpun pidemmän vaikka pidensinkin helma vähän. Kaava tähän on uusimmasta Ottobrestä, Panda-huppari koossa 80.

Tässävielä lähikuvaa Hemmiksen hupusta. Jänä muuten miten eri värisiä on eri kuvat. Kännykkäkuvauksen haittapuolia kait...

Hemmis hupparissaan. Pelkät sukkahousut jalassa. Sattuivat muuten olemaan just oikeeta sävyä hupparin vuorin vihreään. :-D
Hihat sopivan reilut. Kasvunvaraa on muttei niin paljon että hihansuut olis tiellä.

Huppu päässä. Ihana hiippa.

Huppu on aika sopivan kokoinen. Suloinen pikkumies. :-)

Lottis hupparissaan. Kissa nimeltä Kattinen assistenttina.
Hihat Lottikselle pikkasen reilut mutta pysyvät tuossa ranteessa.

Lottiksellakin hiippahuppu. Sen muokkasin alkuperäiseen kaavaan.
Näistä tuli tosi kivat. Äiti tykkää ja tais lapsetkin. Hemmiksestä nyt ei osaa sanoa mutta Lottis ainakin halusi pitää hupparia ja leikki olevansa leijona. :-)


12 kommenttia:

 1. Onpa ihana kuosi, pakko ehkä itsekkin napsutella :)

  VastaaPoista
 2. ihana neulos ja kivat hupparit! :)

  VastaaPoista
 3. Eieiei!!! Ei tämmösiä ihanuuksia saa laittaa ollenkaan tänne näytille! :D Minä just rupesin kankaan ostolakkoon >:D

  VastaaPoista
 4. Mahtavat, minulla sinisävyisena leijona odottelemassa;)

  VastaaPoista
 5. Kuvassa ei tuo leinoja niin miellyttänyt, mutta nyt kun näkee valmiina vaatteena, niin jopas miellyttää!

  VastaaPoista
 6. Voi hitsi, pitääkö tässä nyt alkaa naputella Muruun tilausta ;O) Tosi kivat takit!

  VastaaPoista
 7. Ihanat ihanat ihanat hupparit! Nuo murut on kyllä kivoja ja varsinkin tuo leijona.. sitä oon kattellut itsekin.. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia kaikille ihanista kommenteista. :-) Murut on kyllä ihania. Laatu on kohdallaan ja mukavaa ommella. Mulla on itellekin oottamassa tuolla Murua, katotaan mitä siitä syntyy.... :-D

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)