23. toukokuuta 2012

Ötököitä ja kallopäitä

Toinen postaus samalle päivää! Wow! :-D
Eli siis yöpukuja kaksin kappalein Lottikselle. Näille on ollutkin tarvetta jo hetken. Lottiksella on yksi kirpparilta aikoinaan löytynyt mustavalkoinen pääkallohaalari joka on ihan lemppari. Sen tilalle piti tehdä uusi isompi kallopäähaalari ja samalla tein toisenkin haalarin. Jospa sen vanhan saa nyt laittaa odottamaan Hemmiksen kasvamista. :-)
Kaava raglanhaalareihin on oma väköstys ja koko 104. Pikkasen olis voinut laittaa lahkeisiin lisää mittaa. Ovat nyt justiinsa sopivat. Malli on aika väljä ja ihan tarkoituksella kun yöpuvuiksi on tarkoitettu. Lahkeiden leveyttä epäilin aivan liian isoksi mutta ei ne sitten päällä näyttäneetkään yhtään liian leveiltä. Kuitenkin jos teen ihan päiväkäyttöön haalareita, taidan tehdä vähän tyköistuvamman mallin tästä muokaten.

Vihreä haalari on Ikasyrin salaisesta paketista tullutta vihreää leppisjerseytä. Tai oikeestaan mulla oli vaaleenpunaista ja vaihdoin sen tähän mieluisampaan vihreään toisen salaisen paketin saaneen kanssa. Resoreiksi valikoin pirteän pinkin. Se taitaa olla kotoisin Hannan kankaasta jos oikein muistan. Sopii kivasti limenvihreään.

Tämä pääkallointerlockin tilasin Saksasta Michas Stofeckelta. Sinne tehtiin täältä Oulun seudulta kimppa johon minäkin osallistuin. Tilasin sieltä toki paljon muutakin.... :-)
Resori on haalean vaaleanpunaista ja oli aika samaa sävyä kuin nuo kallopäät. Resori taisi olla Kangastukusta peräisin.

Tässä vielä lähikuvaa haalareiden etumuksesta. Edessä on nappilista joka päättyy haarapalaan. Kiinnityksenä näissä on kam-nepit. Mulla sattui olemaan aika hyvin väriltään pohjakankaan värisiä neppejä. Tässä kuvassa näkyy myös kuosit paremmin kuin noissa kauempaa otetuissa.

Lottis poseeras kallopäähaalarissa. Nykäisi tämän saunan jälkeen päälle. Tää oli selkeesti enemmän neidin mieleen kuin tuo toinen. Pikkasen tosiaan olis saanut olla mittaa lahkeissa enemmän. Hihat on aika sopivan mittaiset. No, on nää reilusti isommat kun se vanha haalari sentään. :-D

Takaa näyttää tältä. Sopivan väljä malli yöasuksi. Neiti itte halus poseerata tuollaisessa "lentoasennossa". :-)

Pääntie jäi ehkä hiukkasen liian isoksi vaikka laitoin reilun levyisen resorin. 
Irvistyksen myötä hyvää yötä!

1 kommentti:

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)