9. elokuuta 2010

Paljon onnea!

Eli siis synttärisetti yksivuotiaalle kummitytölle. Omistajalleen paketti luovutettiin eilen. Paketissa pöksyt, body, myssy ja Molla-Maija.

 Pöksyt tähtivelouria ihanasta kangaskaupasta Haapavedeltä, Hannan kankaasta. Mummolareissulla kävin tutustumassa ja mukaan tarttui tämän ihanuuden lisäksi pari muutakin ihanaa kuviokangasta joista lähitulevaisuudessa jalostuu varmaankin paitoja. Facebookista löytyy ainakin tuo kauppa ja nettikauppakin on tulossa, kannattaa olla tarkkana milloin nettikauppa aukeaa!
Pöksyt on tehty Hupsis-trikoohousujen kaavalla Ottobrestä 1/09, koko 80. Kiva malli ja kangasta jäi vielä sen verran että taidan Lottiksellekin tehdä samanmoiset.
 Bodyn kangas on Eurokankaan palalaarista. Kangas on vaaleaa vihreäpohjaista ja siinä on liloja pilkkuja, huonosti kuvasta erottuvat vain. Haarassa hopeanväriset kam-nepit. Rinnukseen laitoin koristukseksi tähden kun olisi muuten ollut tylsä ja onpahan selvästi samaa settiä pöksyjen kanssa. bodyn kaava Ottobrestä 4/05, Velourbody, koko 80. Kiva lahkeellinen malli. Näitä voisi kans Lottikselle pyöräyttää.
 Sitten vielä myssy/pipo samaisesta velourista. Myssyn kaava samasta lehdestä kuin bodykin. Siinä on tollaiset pienet korvat. Koko on 48 ilman saumanvaroja. Ei kyllä näytä kuvassa oikein miltään mutta istuu päähän aika mukavasti. Pöksyistä jäi sopiva suikale kangasta josta tämä syntyi, jämäpalat kunniaan!

 Sitten vielä Molla-Maija sankarille riepoteltavaksi. Kaava samasta kirjasta kuin kettukin eli Raili Myntin Pehmeitä leluja-kirjasta. Räsynukke nimeltään oli kirjassa. Nukke ihonväristä joustofroteeta ja tukka villalankaa, kasvot kirjottu karhunlangalla. Mekkoa ei ohjeessa nukelle ollut, niin tekaisin sen pikaisesti ilman kaavoja. Materiaalina kierrätyslakana.

7 kommenttia:

 1. Upea setti!
  Toi mollamaija on kans tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 2. Synttärisankari oli varmasti iloinen noin hienoista vaatteista :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat lahjat. Minä tykkään vihreä-lila yhdistelmästä paljon.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia taas kommenteista. Piristätte kummasti aina päivääni. :-)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana setti. Varmasti saaja ilahtuu!

  VastaaPoista
 6. Oi, että! Tälläiset lahjat lämmittää varmasti mieltä! :)

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)