4. tammikuuta 2013

Jumpsuuttitriio

 Numero 1...
Angry Birdsillä lähdetään triossa liikkeelle. Iso punaisen linnun kuva aplikoitui Multistar-velouriin ja velourista muotoutui Jumpsuitti kummipojalle.  

 Puku kokonaisuudessaan näyttää tältä ja kyllä tuli minustakin magee kokonaisuus. Limet resorit ja vetoketju mausteena. Vetoketjunkin sain siististi kun käytin tukinauhaan vetoketjuompeleiden alla. Ei aaltoile sitten yhtään! Käyttäkää sitä tukikangasta/nauhaa joustaviin kankaisiin vetoketjua ommeltaessa. Helpottaa hommaa huomattavasti. ;-) 
Kaava OB:stä 4/12, koko 110 hieman pidennetyin lahkein. Selkämittaan lisäsin myös muutaman sentin.

 Limeä löytyy myös hupusta tähtitrikoon muodossa. Kovin tähtinen kokonaisuus siis.

 Numero kaksi...
Kummitytölle myös haalari Metsolan punavalkoisesta pallofroteesta. Mausteena vihreää palloa kaaritaskuissa. Taskujen suista tuli pikkasen naftit mutta eiköhän kolme ja puol-vuotiaan käsi sinne mahdu. Kokona tässä pikkasen muokattu 104.
.
 Taskua lähempää. Oranssit resorit valitsin koska sopivaa punaista ei löytynyt. Antavat pikkasen särmää.

 Tässä haalarissa hupussa mausteena kärpässienitrikoota.

 Ja numero kolme...
Viimeisestä haalarista ei olekaan kuin sovituskuvat. Haalari on samanlainen kuin tähtihaalari. Ainoastaan tämä on toiveesta tehty kettuhaalariksi eli lisätty häntä ja korvat. :-) Puku kokonaan joustofroteeta, poltettua oranssia sävyltään. Lisänä kettumaista fiilistä antamassa valkoista joustista,
Lottis ihastui tähän sovitettaessa heti eikä olis halunnut tätä pois päältään ottaa. Pitänee tehdä tytölle oma. :-)

 Ketulla pitää olla valkoinen massu ja hännänpää. Hupustakin pilkistää valkoista.

Vielä yksi kuva istuallaan. Korvat muuten tein niin että tein viillot niitä varten päällihuppuun, ompelin korvat kiinni ja tikkasin saumanvarat auki ympäriinsä. Aika hyvin pysyivät ainakin sovittaessa pystyssä.

7 kommenttia:

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)