7. tammikuuta 2013

Porkkanapipo

 Oranssia ja vihreää, eli porkkanan värinen pipo!
Tämän pipon kans ei kyllä mennyt niinku römsöössä mutta saipa äiti ittelleen pipon vaikka piti perheen piemimmälle tulla. :-D No, neulotaan uus pipo ja laskeskellaan ne silmukat sitten paremmin....

 Tällainen korvaläppäpipo tupsahti puikoilta tosiaan hieman suurempana kuin olisi pitänyt. Muutaman kerran sain purkaakin kun yritin sopivaa pipoa saada aikaan. Ensin tuli ihan pikkuvauva-kokoa oleva, purin sen. Ennen  purkua muka fiksuna laskin silmukat ja räknäsin miten saisin sopivan Hemmikselle. Muutamaan kertaan sain vieläkin purkaa uudestaan erinäisten ajatusvirheiden vuoksi mutta sain lopulta valmiiksi. No jossain meni silti pieleen kun piposta tulikin äidille sopiva. :-D Oli siinä mulla ittellä naurussa pitelemistä kun pipo sopikin omaan päähän. No sain ittelleni sitten suojaavamman pipon, sopiihan se. Pitää kutoa Hemmikselle uusi...... Tosin tämä lanka ei enää uuteen pipoon taida riittää, lapasia siitä vielä saisi.
Koristukseksi pipoon virkkasin pitkät solmimisnauhat joiden päähän pujotin isot punaiset puhelmet. Lisäksi pipo oli mielestäni alaston kun siinä ei ollut päälaella mitään ja virkkasin sitten tuollaisia pitkuloita ja ompelin ne kiinni päälaelle. Tuli aika veikee ja ovat vähemmän tiellä hupun kanssa kuin iso tupsu.
Täältä löytyy ohje pipolle jota yritin saada aikaa. Mulla vaan oli eri kokoiset puikot ja jostain messuilta ostettu ihanan paksu oranssi-vihreä liukuvärjätty täysvillalanka jotka ei suoraan passanneet ohjeeseen. No, kyllä se suunnilleen näyttää samalta. :-D Muuten tää on oikein hyvä mun omaan päähäni mutta noi korvaläpät olis saaneet olla muutaman silmukan taaempana että suojaisivat paremmin.

 Siinäpä se on perheen pienimmälle tarkoitettu pipo äidin päässä. :-D  Oikein mukavan paksu ja pehmeä tästä tuli ja noi kiekurat pipossa on oikein kivat.

Tässä näkyy noi puuhelmetkin. Tuli ehkä pikkasen pitkät noista nauhoista mut olkoon. 
Luulen että tästä tuli mulle ittelle uus suosikkipipo!

1 kommentti:

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)