19. syyskuuta 2010

Hörselöitä

Tälläinen prinsessaunelma syntyi synttäripakettiin 2-vuotiaalle sukulaistytölle. Mekko on kierrätyskamaa ja ilman mitään kaavoja itse kehitelty. Tein tuollaisen tuubimallisen yläosan joka kiinnitetään kangassuikaleilla olkapäille. Ajattelin että näin saa mekolle mahdollisimman pitkän käyttöiän. Helma on suunnilleen nilkkapituinen tällä hetkellä ja lapsen kasvaessa lyhenee.

Vaalea kangas on vanha liukas trikoopaita jonka itse asiassa saimme synttärisankarin äidiltä lahjoituksena. Saakin takaisin saman paidan vähän eri muodossa. ;-) Tummempi pinkki on verhokangasta jonka sain myös lahjoituksena. Sitä oli yritetty värjätä oranssiksi ja lopputulos olikin pinkki. Kangas on aika muovimaista eikä edes purkaudu, mikä tähän projektiin sopi vallan mainiosti. Helma on kaksinkertainen. Alimmaisena kerroksena pitempi helma ja päällyhelma vähän lyhyempi mutta ympärysmitaltaan tuplat pitempi alempaan kerrokseen verrattuna että sai kunnon hörselöhelman. Rinnuksiin sankarin nimi ja sydänkuvio rypyttelemällä suikaletta sopivasti paininjalan alle. Olkaimiksi pitkät suikaleet mahdollisimman pitkän käyttöiän saamiseksi.

Mekolle kaveriksi ompelin pikaisesti pussukan jossa tämä ihanuus kulkee helposti vaikkapa mummolareissulle. Kassi samaa kangasta kuin mekossa kaksinkertaisena, yläreunassa kuminauharypytys ja nauhoina Tildan nauhaa jota Sinooperista ostin.

Sitten vähän huonoja poseerauskuvia. Lottis mallina kun ei sankaria tähän hätään ollut malliksi ja tytöt ovat suunnilleen samankokoisetkin.  Näkee näistä nyt vähän miltä tämä näyttää. Yläosa on vielä vähän reilu, mutta ei liian paljon.

Rusetit olkapäillä ovat aika runsaat mutta minusta kivat. Helma ei oikein pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa. Oikeesti kivasti pömpöttää, just niinku aattelinkin. 

Tästä tuli hauska pyllistyskuva. :-) Neiti oikein keimailee.Helma näkyy vähän paremmin ainakin.

2 kommenttia:

  1. Voi kun ihana idea oikein nimikoitu mekko :)

    VastaaPoista
  2. Ihana prinsessamekko! Tuollasia täytyy sitten varmaan myöhemmin väsätä...

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)