21. syyskuuta 2010

Takki numero kaksi

Jatkokehittelyä tähän takkiin. Pidensin hihoja ja helmaa reilusti, samoin huppua suurensin. Muutin takin helmaa myös enemmän A-linjaiseksi. Lopputulos on aivan ihana vaikka itse sanonkin. 

Takin päällikangas tukevaa puuvillaa, pöytäliina (kait) entisessä elämässsään. Erittäin hyväkuntoinen ja kuvio  takissa on hieno. Vuorina pehmeää vähän harvaa verhokangasta, värin perusteella valitsin. Kantattu oranssilla puuvillakaitaleella. Kankaat siis kaikki kierrätyskamaa. Kiinnityksenä nepit. Mietin isoja nappeja mutta halusin sitten kuitenkin huomaamattomamman kiinnityksen ettei se vie huomiota kuviolta. (Ja kun mulla sattui olemaan neppejä muttei sopivia nappeja...)
Huomaatteko muuten mokan takissa? Hoksasin kun neppejä laitoin takkiin kiinni että taskut onkin väärään suuntaan kallellaan. Vähän aikaa piti miettiä puranko mutta kun ajattelin miten iso työ siinä olis kun kaikki on jo tikattu paikalleen niin annoin olla. Lisäksi kun kokeilin takkia Lottikselle ei tuo lapsus hirveesti haittaa kuitenkaan käyttöä ja enemmän koristeenahan nuo taskut onkin... Seli seli... No ensi kerralla viisaampi.

Takaapäin kankaan kuvio erottuu paremmin. Tosi kiva, eikös.

Neitillä on kyllä kunnon ilme ja poseeraa kuin ammattilainen :-) Hihat on nyt sopivan reilun pitkät ja takin helma melkein polviin. Tykkään tykkään.

Huppu pysyy kivasti pystyssä vahvan puuvillakankaan ansioista. Punahilkkamainen. Kuva on vähän tärähtänyt kun neiti ehti heilua.

Saisiko olla kukkanen? 

8 kommenttia:

 1. Paranee, paranee. Minkälainen seuraavasta tuleekaan!

  VastaaPoista
 2. Hieno takki! En olis edes tajunnu taskujen väärinpäin olevuutta, ellet olis maininnut :D

  VastaaPoista
 3. Virheistähän ne monet oivallukset tulee. Takki on hieno tuollaisilla taskuilla. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kehuista <3 Niinhän se on että virheistä oppii. :-)
  Virveli: Mulla olis tuolla yks takkikangas jonka kuvio vaatis hihat eri kappaleesta (tai ainakin olis musta kiva niin) että varmaankin seuraavaan tulee hihat sitten silleen, muutakin muutosta varmaan tiedossa.

  VastaaPoista
 5. voi vitsit miten aurinkoinen takki, ihana! Kaikkea hienoa muutenkin täällä blogissa!

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)