7. syyskuuta 2010

Jotain itsellekin välillä

 
Uusimmassa Ottobre Womanissa oli Irene-tunikan kaava jonka näin heti silmissäni tästä isokukkaisesta kankaasta tehtynä. Tuota kangasta olen säästänyt itselleni ja tähän uskalsin sen leikellä. 

 
Kaikki kankaat ovat kierrätyskankaita. Löytöjä kirppareilta. Isokukkainen on pussilakanaa, etumuksen kaitale verhoa ja helma ja pääntiekaitale pöytäliinaa. Ihan niin kiva tästä ei tullut kuin mielikuvissani näin mutta mieluinen silti. Etumuskaitale olisi saanut olla rauhallisempaa kangasta näin jälkeenpäin mietittynä.

 
Sitten poseerausta. Leepertti toimi kuvaajana. Tunikan kokoa arpoessani tein liian ison (44) ja jouduin ottamaan tunikaa yläosasta sisään. Koon valikoin rinnanympäryksen kohtuukokoisen rintavarustukseni takia ja lopputuloksesta tulikin tosi reilu. En ole ennen käyttänyt lehden kaavoja ja ilmeisesti nämä aikuistenkin kaavat Ottobrestä ovat reiluja. 
Tunika on mukavasti A-linjainen ja aika pitkä. Kaula-aukko on myös aika kiva. Vähän erilainen kuin yleensä ja nuo olkaimet tulee kivasti tuosta kaula-aukon kaitaleesta. Tykkään :-) 
 

Lopuksi vielä pikaisen kirpparikierroksen löytö. Ihanat verhot hintaan 1 €. Siis kolme verhoa eurolla. Eivätkä mitään pieniä verhokappoja vaan reilu puoltoista metriä pitkiä ja toista metriä leveät. Tämä on saksalaista kangasta, hieman kiiltävää puuvillaa ja värit ovat ihan kirkkaat. 
Mitäs tästä tekisin.... takki itselle, mekko.... tai sitten Lottikselle... tai molemmille jotain....

2 kommenttia:

  1. Nätti tunika! Kivan mallinen ja kaunis on kangas. Tuo olisi kyllä ihan kivan mallinen itsellekin...

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)