14. syyskuuta 2010

Liian pienet lapasiksi...

...ainakin mulle. Ihanat pöllölapaset oli pakko kutoa kun Paapii niistä vinkkasi blogissaan. Nämä taiskin olla mun ekat kutomat lapaset sitten kouluaikojen. Mutta oih ja voih, liian pienethän niistä tuli. Kymmenvuotiaalle Leepertille nämä olis ihan sopivat. Onneksi nämä oli kohtuu helppo ja nopea tehdä niin ei harmita niin paljon. Uudet puikoille vaan, kunhan saan isommat sukkapuikot. Jos joku pienikätinen haluaa nämä niin ottaa yhteyttä. Voidaan tehdä vaikka vaihtarit johonkin pieneen.

Lapaset on tässä tosiaan Leepertin kädessä ja ovat sopivat. Omaan käteen kun laitoin niin kyllähän ne menee mutta tiukat ovat. Ohje on Give a Hoot. Enkunkielinen siis mutta hyvin selkeä ja hyvin tehty ohje. Langaksi nappasin Anttilasta mukaan Isoaveljeä luumun värisenä. Ihana sävy. Silmät on Lillin kätköistä pari paljettia ja pienet helmet siinä päällä.  Puikot oli numeroa 5 ja tosiaan olis saanut olla varmaan numeroa isommat. Mallitilkku olis varmaan kans kannattanu kutoa mutta kun sehän on ihan turhaa hommaa :-)
Tykkään tuosta peukusta kans näissä lapasissa. Kiva systeemi ja näyttää hyvältä.
Laitanpa vielä strategisia mittoja lapasista jos joku innostuis tekemään vaihtarit. Resorin pituus 11 cm, lapasosan pituus 18 cm, leveys 8,5 cm ja peukun pituus lyhimmästä kohdasta 5 cm.

 
Oottakaa yhteyttä jos lapaset kiinnostaa!

5 kommenttia:

  1. Kirjoittelen tässä juuri sähköpostia sulle näistä! :) Toivottavasti kukaan muu ei ehtinyt ensin.

    VastaaPoista
  2. Ehdit ekana Anna :-) Laitoin sulle sähköpostia jo takaisin tulemaan.

    VastaaPoista
  3. Paapii...Sinähän minut näitä kutomaan innoitit eli kiitos sinulle :-)

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)